Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пшонка каже, що Кузьмін їздить у Європу в службові відрядження

Четвер, 5 квітня 2012, 13:32

Заступник генпрокурора Ренат Кузьмін здійснює поїздки Європою в рамках службових відряджень.

Таким чином генпрокурор Віктор Пшонка прокоментував інформацію про те, що під час закордонних поїздок Кузьмін дає інтерв'ю, підготовлені британською піар-компанією Burson-Marsteller UK, яка співпрацює з Партією регіонів.

"Це відрядження від Генеральної прокуратури - офіційні відрядження. Я не знаю до чого тут Партія регіонів", -  сказав Пшонка.

Він також запевнив, що перекладачів на Кузьміна впродовж відряджень також виділяла ГПУ.

На репліку про те, що британська компанія, яка розсилала у ЗМІ пропозицію щодо інтерв'ю з Кузьміном підтвердила свою співпрацю з Партією регіонів Пшонка відповів:

"Це право будь-кого з нас, в тому числі і Кузьміна, дати інтерв'ю за своїм бажанням. Крім того Генпрокуратура отримала запрошення від Кузьміна відвідати посольства у Німеччині та Великобританії", - додав Пшонка.

Він також пообіцяв надати документацію з детальною інформацією щодо мети і обставин мети Кузьміна закордон, а також щодо кошторису цих поїздок.

Як відомо, Партія регіонів найняла та сплачувала послуги PR-компанії для промоушена першого заступника Генерального прокурора України Рената Кузьміна у британських ЗМІ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування