Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко з в’язниці поклопотала про Авакова в Італії

Четвер, 5 квітня 2012, 16:55

Юлія Тимошенко звернулась з листом до італійського уряду з проханням відмовити українським силовим органам в екстрадиції Арсена Авакова до України.

Про це сказав голова фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем’якін після зустрічі з Юлією Тимошенко у Качанівській колонії, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Кожем’якін поінформував, що у вівторок в Італії відбудеться суд, на якому буде розглядатися питання екстрадиції Авакова до України, – і він братиме в ньому участь як офіційний представник від партії "Батьківщина".

Голова фракції також сказав, що політрада "Батьківщини" уповноважила його надати італійському уряду та представникам суду офіційні звернення партії "Батьківщина" та фракції "БЮТ-Батьківщина" у Верховній Раді з проханням відмовити в екстрадиції Авакова до України у зв’язку з тим, що він "піддається переслідуванню за політичну діяльність".

"У зверненнях чітко зазначено, що Арсен Аваков не здійснював жодного злочину. А оголошений був у розшук лише через свою опозиційну діяльність і непохитну політичну позицію. Саме тому влада прагне його повернути, щоб здійснити чергову показову політичну розправу над своїм опонентом", - заявив Кожем’якін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування