Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" викрили половину Європи в подвійних стандартах

Четвер, 3 травня 2012, 13:47

Заступник голови Партії регіонів Леонід Кожара заявив, що бойкотувати Євро-2012 закликають політики, що використовують подвійні стандарти щодо України.

Так він прокоментував велику кількість заяв європейських політиків, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"На сьогоднішній день немає ніякого бойкоту Євро-2012. Є заяви окремих політиків із країн Євросоюзу про те, що вони не збираються їхати на Євро в Україну. Це їхнє особисте рішення", - зазначив політик.

Кожара також нагадав, що УЄФА вже зробив кілька заяв про те, що Україна готова до чемпіонату з футболу. А також про те, що УЄФА не буде займатися політичними чварами, які сьогодні відбуваються в ЄС.

"До речі, сьогодні вийшла заява президента Польщі Коморовського, який дав чітко зрозуміти, що тиск із приводу Євро-2012 на Україну - це не тільки питання нашої країни, але й питання Польщі в тому числі", - відзначив він.

"Більше того, Коморовський нагадав, що в Європейському Союзі були випадки, коли вищі посадові особи держав притягалися до кримінальної відповідальності, але ЄС при цьому не давав ніяких коментарів. Президент Польщі чітко дав зрозуміти, що у відношенні України використовуються подвійні стандарти", - резюмував Кожара.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування