Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Учасницю Femen побили під час "закладання секс-бомби"

Четвер, 3 травня 2012, 16:31

У жіночому русі FEMEN стверджують, що одну з учасниць акції, що проходила біля київської станції метро "Хрещатик" в четвер, побив невідомий.

Під час акції "секс-бомбу під Євро-2012" символізувала напівоголена дівчина з написом на грудях Sex Bomb.

"Жіночий рух FEMEN заклав секс-бомбу під Євро-2012. "Зловісний предмет" був виявлений сьогодні біля входу на станцію "Хрещатик" київського метрополітену об 11:30 за місцевим часом. Люди в рожевих комбінезонах взяли секс-бомбу в кільце і проводили примусову евакуацію громадян із зони ураження", - йдеться в прес-релізі FEMEN, який цитує Інтерфакс-Україна.

За інформацією руху, одна з учасниць - активістка FEMEN Діана Сенич - в цей час "була побита невідомим і госпіталізована машиною швидкої допомоги в лікарню з підозрою на струс мозку".

"Нападник був затриманий небайдужими громадянами, які передали його в руки міліції метрополітену", - стверджують в русі.

У прес-релізі нагадується, що "FEMEN першими в Україні поставили під сумнів вигоди від Євро-2012 і вказали на гуманітарну катастрофу, пов'язану з секс-туризмом і проституцією в період проведення чемпіонату".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування