Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал" вважає синці Тимошенко алергією на делікатеси

Субота, 5 травня 2012, 15:13

Синці екс-прем'єра Юлії Тимошенко можуть бути алергією на заморські делікатеси.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко, повідомляє прес-служба партії.

За його словами, Тимошенко "настільки забрехалася, що замість оголошення псевдоголодування їй слід було б дати обітницю мовчання".

"У Тимошенко вже не залишилося ніяких тем для спекуляцій, ось вона і почала кричати, що її вбивають. Але ця брехня жахлива, адже головну ув’язнену країни ніхто і пальцем не чіпав", - зазначив він.

За словами депутата, поки холодильник у камері Тимошенко продовжують наповнювати її родичі свіжими і дорогими делікатесами, ні про яке голодуванні мова йти не може.

"Якщо в її камері стоїть величезний холодильник, забитий продуктами і їй постійно приносять дорогі страви з ресторанів, про що заявила колишня сусідки по камері Тимошенко, то про яке голодуванні йде мова?" - задається питанням депутат.

"Хочу нагадати, що правоохоронні органи опитали не один десяток свідків і не знайшли жодного підтвердження словами Тимошенко про те, що її нібито побили. Її брехня спростовується по всіх фронтах. Всі деталі показують, що вона бреше", - підкреслив він.

"Тому якщо у Тимошенко і з'являються синці, так це або алергія на власну брехню, або на заморські делікатеси, які їй поставляють її родичі", - резюмував депутат.

Як повідомлялося, у п'ятницю генпрокурор Віктор Пшонка повідомив, що прокуратура не буде порушувати кримінальну справу про застосування насильства до Тимошенко, оскільки ця інформація не підтвердилася.

Він також повідомив, що останніми днями Тимошенко вживає лише воду і соки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: