Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича вирішили помститися за Меркель німецькому бізнесу?

Субота, 2 червня 2012, 15:41

Через більш ніж холодне ставлення до України з боку німецьких політиків, в адміністрації президента могли дати негласну вказівку органам влади працювати з німецьким бізнесом "з такою ж холодністю".

Про це повідомляє "Дзеркало тижня. Україна" з посиланням на свої джерела.

Як повідомлялося, під час саміту НАТО в Чикаго канцлер Німеччини Ангела Меркель пройшла повз президента Віктора Януковича, навіть не зупинившись, щоб привітатися.

Така позиція може бути так само і реакцією на позицію Німеччини в раді директорів ЄБРР, яка у світлі політичного антагонізму поводиться щодо проектів в Україні дуже стримано.

В результаті чого гальмується ряд уже попередньо схвалених кредитних проектів (зокрема, з "Укрзалізницею"), повідомляє видання.

За його інформацією, найбільш вразливим для відповідної реакції української влади виявився найбільший німецький інвестор в Україні - група Commerzbank, яка за оцінками експертів уже вклала в розвиток роздрібного бізнесу банку "Форум", що належить їй в Україні, близько $ 1,7 млрд.

Зараз банк знаходиться в стані конфлікту з групою "Континіум", що належить Ігорю Єремєєву - одному з ключових спонсорів "Блоку Литвина".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: