Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Людина Колеснікова пояснила Financial Times, яких експертів друкувати

Понеділок, 9 липня 2012, 11:15

Національне агентство з питань підготовки та проведення фінальної частини Євро-2012 в Україні вважає неприпустимим те, що "Українська правда" передрукувала матеріал з газети Financial Times за підписом експерта Ендрю Вілсона.

Про це йдеться у листі від агентства на адресу Української правди у відповідь на новину "Україна по-чорному відмиває гроші на Євро-2012", яка була передрукована з газети Financial Times.

"Вважаємо неприпустимим оперування у такому авторитетному міжнародному виданні як Financial Times якимись чутками, які пан Вілсон отримав невідомо від кого, а також передрук відповідних матеріалів українськими виданнями", - йдеться у листі, підписаному головою агенції Володимиром Ковалевським.

На думку Нацагентства, "власна думка британського політолога та наукового співробітника, нехай навіть Європейської ради з міжнародних відносин, не може відповідати назві "інформація".

 

 

"Вважаємо, що такий повноважний діяч у галузі політології не може бути експертом у всіх сферах життя, починаючи від ратифікації угод про асоціацію та вільну торгівлю між Україною і ЄС і закінчуючи коментуванням прогресу підготовки до Євро-2012", - додається у листі.

У своєму блозі на сайті Financial Times експерт Ендрю Вілсон (European Council on Foreign Relations) писав:

"Корупція розцвіла пишним цвітом, у тому числі при підготовці до турніру", - пише автор.

Подушове ВВП в Україні - 7200 доларів в рік, але на Євро-2012 вже витрачено більше, ніж британцями на Олімпіаду в Лондоні.

"З чуток, відкати на більшості проектів складають до 40%", - говориться в статті.

Як відомо, Ковалевський є близьким до віце-прем'єра Бориса Колеснікова.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...