Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Раді запевняють, що Литвин на сайті ані трохи не піариться

Понеділок, 3 вересня 2012, 18:05

Висвітлення діяльності очільників на офіційних веб-сайтах парламентів зарубіжних країн є усталеною світовою практикою.

Про це йдеться в заяві прес-служби апарату Верховної Ради.

Як відомо, депутати Ірина Геращенко, Ольга Герасим'юк,Олександр Третьяков, Кирило Куликов та Віталій Чепинога звинуватили офіційний веб-сайт парламенту у вибірковій подачі інформаційних повідомлень на користь глави Верховної Ради.

"Веб-сайт є офіційним джерелом інформації, створеним для висвітлення всебічної діяльності парламенту, в т.ч. народних депутатів, до яких належить й керівництво Верховної Ради", - уточнили в апараті.

Так наразі виглядає портал Ради 

"Необхідно зауважити, що інформаційні повідомлення на офіційних веб-сайтах парламентів зарубіжних країн про політичну та законодавчу діяльність їх очільників є усталеною світовою практикою", - додали в Раді.

"У жодному повідомленні прес-служби про діяльність глави Верховної Ради не міститься ані агітаційних матеріалів, ані інформації про його роботу як кандидата в депутати по мажоритарному округу, про що свідчить навіть побіжний аналіз текстів відповідних новин", - зазначили в прес-службі.

"Вкрай упередженою та відверто перекрученою є і статистична інформація про кількість щоденних інформаційних та фотоматеріалів про діяльність глави Верховної Ради. Викликає подив заява авторів звернення про недосконалість структури веб-сайту щодо розміщення інформації про законопроекти, яка вміщується не після "новин про поїздки та інтерв’ю Литвина", а є окремим розділом сайту після розділу "Пленарні засідання", - йдеться в заяві.

"Автори звернення, три з яких були професійними журналістами, елементарно плутають жанри інформаційної роботи: новини та інформація про основну законотворчу діяльність парламенту", - додали в апараті.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...