Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пшонка: Тимошенко доведеться відповісти на питання щодо Щербаня

Субота, 8 вересня 2012, 22:14

Екс-прем'єру Юлії Тимошенко доведеться відповісти на запитання слідчих щодо справи про вбивство Євгена Щербаня.

Про це заявив генпрокурор Віктор Пшонка в ефірі 5 каналу в суботу.

"У плані розслідування цієї кримінальної справи багато є питань до Тимошенко. Є питання, за якими вона повинна пройти слідчі дії - допит, очні ставки", - сказав Пшонка.

За його словами, Тимошенко сьогодні не допитана і з нею не проводяться очні ставки, "тому що вона в стадії реабілітації, вона не хоче йти до суду і не хоче приймати слідчих".

"Закінчиться її реабілітація, нікуди вона не піде від слідства, і слідчі поставлять ті багато питань, які є", - сказав генпрокурор.

"До Тимошенко є численні запитання щодо вбивства Щербаня, вона повинна на них відповісти. Відповісти, чому з рахунків ЄЕСУ перераховувалися гроші тим, хто виконував вбивство, а вона була керівником ЄЕСУ, чому її ім'я згадують інші, причетні до тих чи інших обставин", - сказав він.

За словами Пшонки, "ці питання нікуди не підуть, їй доведеться на них відповісти". Він також висловив думку, що чим швидше Тимошенко відповість на ці питання, тим більше користі буде суспільству в цілому.

"Не будемо квапити події, істина має бути встановлена. Винна у цьому - значить, вона постане перед судом. Не буде таких доказів - не постане перед судом", - зазначив генпрокурор.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...