На Тернопільщині побили кандидата від "Нашої України"

Неділя, 9 вересня 2012, 16:56

У Гусятинському районі Тернопільської області було побито кандидата в народні депутати від "Нашої України" Ігоря Соболя.

Як повідомили УНІАН у секторі громадських зв’язків обласного управління міліції, за фактом побиття порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб).

Потерпілий перебуває у районній лікарні, у нього встановлено струс головного мозку, розсічення лоба, гематоми.

Як повідомили в прес-службі обласної організації УНП, на Соболя напали 8 вересня близько 21-ї години двоє невідомих, які підстерегли його біля власного будинку.

"Останнім часом Ігор Соболь активно займався передвиборною діяльністю, перебуваючи у відпустці за основним місцем роботи. Зокрема, разом з народним депутатом Андрієм Давиденком, який балотується у депутати по цьому виборчому округу, проводив зустрічі з виборцями у Гримайлові та Хоросткові Гусятинського району. При цьому з боку влади району чинився тиск на працівників бюджетних установ, щоб перешкодити політикам провести зустрічі з освітянами", – йдеться у повідомленні прес-служби облорганізації УНП.

Соболь відомий в Гусятині громадсько-політичний діяч, двічі обирався головою районної ради, член УНП. Зараз є діючим депутатом райради та балотується у депутати Верховної Ради за списком партії "Наша Україна".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...