Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кернес: Аваков винен, але хоче вийти сухим з ​​води

П'ятниця, 2 листопада 2012, 08:58

У Верховній Раді знайдеться 226 голоси для того, щоб позбавити майбутнього депутата Арсена Авакова депутатської недоторканності.

Про це заявив мер Харкова Геннадій Кернес, повідомляє його прес-служба.

Як відомо, колишній в.о. глави правління компанії "Інвестор" Олександр Мотілевскій покінчив із собою.

"Хамелеон Аваков завжди вирізнявся своїм цинічним ставленням до людей. І те, що загиблий екс-керівник "Інвестора", царство йому небесне, в передсмертній записці вказав на всі "людські якості" Авакова - говорить про те, що головним винуватцем смерті Олександра Мотилевского є байдужість, цинізм і хвастощі Авакова, який завжди хоче вийти сухим з ​​води", - впевнений мер.

"Відзначу, що про загибель свого соратника першим заговорив Аваков. Він, випереджаючи події, не даючи можливості розібратися у інциденті, відразу звинуватив правоохоронні органи в тому, що це саме вони довели до самогубства Мотилевского", - додав він.

"Такі твердження не що інше, як доказ боягузтва й ницості Авакова. А так само його боязні перед тією відповідальністю, яка рано чи пізно для нього настане", - зазначив Кернес.

"А те, що Аваков буде ховатися за депутатський мандат, або одягне на лацкан свого дорого піджака депутатський значок, я в цьому не сумніваюся. Як і в тому, що в парламенті України знайдуться здорові сили, і вони 226 голосами навчать таких, як Аваков, поважати закон і людей", - заявив він.

За його словами, "те, що відбулося ще одне підтвердження того, що кримінальна справа, порушена проти Авакова, не є політичною".

"Це справа, пов'язана з його фінансовими махінаціями, з порушеннями закону та корупційними діями, спрямованими на збагачення як особисто Авакова, так і тих, хто разом з ним хоче піти від відповідальності", - уточнив мер.

"Я вважаю, що не може бути виборчого правосуддя і вибіркового ставлення до складу злочину. Тут загиблий чорним по білому написав, хто його довів до цього стану. Тому я впевнений, що все буде по закону і по суду Божому", - зазначив він.

"І як сказав Михайло Добкін Авакову з цим жити. Ну, а те, що на його совісті не одна смерть я про це неодноразово говорив публічно. І я готовий підтвердити ці свої слова", - підсумував Кернес.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування