Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Каськів видав мільйон на рекламу "потьомкінських сіл"

П'ятниця, 2 листопада 2012, 10:25

Держагентство з інвестицій та управління нацпроектами замовило створення та підтримки функціонування інтерактивного веб-порталу.

Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на "Вісник держзакупівель".

Переможцем вибрали донецьку компанію ТОВ "АМІ".

Вартість пропозиції склала 965 тисяч 567 гривень, договір повинен бути підписаний не пізніше 29 листопада.

Відповідно до тендерної документації, підрядник зобов'язаний не пізніше 25 грудня 2012 року створити двомовну (українську та англійську версії) об'єднаний інформаційний ресурс на базі сайтів Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами та InvestUkraine.

Цільовою аудиторією створеного ресурсу називають користувачів від 20 до 65 років, з достатком вище середнього, акцент робиться на ділових людей, представників бізнесу, топ-менеджерів, дипломатів, економістів і фінансистів.

Крім іншого, підрядник повинен забезпечити регулярні розсилки електронної пошти та ряд онлайн механізмів для розширення аудиторії та впливу, в тому числі через соціальні медіа.

Портал повинен передбачати можливість викладу будь-якого мультимедійного контенту за допомогою динамічних, графічних і відео галерей, реалізованих за технологією AJAX і Flash. Дизайн порталу повинен бути динамічним і адаптуватися до екрану користувача.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування