Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" підтримають "розумні" вимоги опозиції щодо фальсифікаторів

П'ятниця, 2 листопада 2012, 13:41

Фракція Партії регіонів у парламенті може підтримати вимогу опозиції щодо створення тимчасової слідчої комісії для розслідування фактів фальсифікацій на виборах.

Про це заявив депутат, представник Партії регіонів у Центральній виборчій комісії Владислав Забарський, якого цитує УНІАН.

"Треба подивитися, в якому вигляді вони (опозиція) це звернення подадуть. Якщо це будуть знову революційні гасла і неконструктивні пропозиції, це неможливо. Якщо будуть конкретні, розумні, в межах закону пропозиції, я думаю, що ми можемо підтримати", - сказав він.

За його словами, у Партії регіонів також уважно спостерігають за ситуацією в округах.

"Ми вважаємо, що це неприпустимі речі в округах, те, що відбувається в деяких округах з підрахунком голосів. Я думаю, що всі факти порушень, які там були допущені, обов'язково мають бути розслідувані, і щодо них має бути обов'язково ухвалене правове рішення", - зазначив Забарський.

"А ЦВК зараз має вжити передбачені законом заходи, щоб там створити умови для встановлення результатів. Я не думаю, що є хоч одна політична сила в країні, якій вигідно, щоб такі події відбувалися у виборчих округах при встановленні результатів", - резюмував він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...