Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиційний кандидат також оскаржить рішення ОВК в Первомайську

Субота, 3 листопада 2012, 10:14

Опозиція збирається подавати в суд на рішення ОВК №132 в Первомайську.

Про це "Українській правді" повідомив представник опозиційного кандидата Аркадія Корнацького в Окружному адмінсуді Миколаєва.

Представники Корнацького заявили, що вони не задоволені тим, що суд у Миколаєві відмовився скасувати протокол ОВК №132 в Первомайську.

"Тому ми спочатку подамо апеляцію на рішення миколаївського суду, яке було прийнято сьогодні вранці за позовом кандидата Пошехонова і одразу ж подамо в суд з такими ж вимогами і з вимогою скасувати рішення ОВК щодо підрахунку голосів, оскільки в остаточному протоколі не дотримані всі норми законодавства, а зазначені в ньому цифри не відповідають дійсності і фактично сфальсифіковані", – заявив представник.

Як повідомлялося, у суботу зранку Окружний адмінсуд Миколаєва відмовився виконувати вимоги позивачів, які вимагали скасувати рішення ОВК.

Наразі оригінали протоколів, які були вилучені в п’ятницю з ОВК №132, все ще залишаються в Окружному адмінсуді Миколаєва, але мають бути транспортовані назад до Первомайська.

Таким чином, наразі рішення ОВК 132 в Первомайську щодо голосування в окрузі є дійсним.

Як відомо, після виборів на сайті ЦВК з'явилися дані про перемогу Корнацького за результатами оброблення 100% протоколів. Однак пізніше цифри на сайті змінилися так, що "регіонал" Віталій Трав'янко отримав більшість голосів.

Самовисуванець Анатолій Пошехонов просив суд визнати неправомірним рішення ОВК №13 та перерахувати голоси на 79 дільницях.

Щоб вилучити бюлетені з ОВК було застосовано "Беркут", який побив людей.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування