Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чоловік Тимошенко закликав світ не визнавати вибори в Україні

Четвер, 8 листопада 2012, 09:50

Чоловік екс-прем'єра Юлії Тимошенко Олександр закликає світову громадськість не визнавати вибори в Україні та зупинити "злочинний режим Януковича".

Про це йдеться у зверненні Тимошенка до міжнародних організацій українців в світі, Європейського Парламенту, Парламентської асамблеї Ради Європи, національних парламентів країн ЄС, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Ми просимо світ не підтримувати диктатора Януковича, допомогти нам відкрити антикорупційні транснаціональні розслідування тіньової фінансової діяльності сім'ї Януковича, зупинити його всім разом і повернути Україну в Європейську сім'ю", - сказав чоловік Тимошенко.

Він нагадав, що минуло 11 днів, як його дружина Юлія Тимошенко оголосила голодування "проти тотальних фальсифікацій виборів", і що стан її "значно погіршився".

"У демократичних країнах це вже стало б сигналом до прийняття заходів для усунення системних недоліків під час виборів, але тільки не в Україні", - відзначив Тимошенко.

"Ці вибори не можна вважати чесними і демократичними. Ми просимо світ визначитись з цього приводу. Вибори не можна визнавати – тому що це суцільна фальсифікація, підкуп і залякування", - заявив Тимошенко.

Він наголосив, що "виборча кампанія сфальсифікована", бо у ній "не брали участь лідери опозиції – Юлія Тимошенко і Юрій Луценко".

"Останні події підтверджують факт, що період демократичного розвитку держави, розпочатий після перемоги Помаранчевої революції, завершено. В даний час тривають політичні репресії з боку теперішньої влади. Кількість політичних в’язнів в Україні зростає з кожним днем", - сказав він.

Тимошенко звернувся до дружини з проханням припинити голодування.

"Твоє життя належить вже не тобі, твоє життя належить Україні, належить тим 11 мільйонам українців, які на президентських виборах бачили тебе президентом і бачать на чолі нашої країни в недалекому майбутньому", - сказав Тимошенко.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
20:16
У Києві через ремонт обмежать рух транспорту на кількох вулицях
20:06
Остін: США виділяють $6 млрд на замовлення зброї для України
19:43
Генштаб: на фронті за день майже 80 бойових зіткнень, більше 20 атак на Авдіївському напрямку   
19:43
У Центробанку РФ стверджують, що конфіскація заморожених активів не вплине на фінстабільність Росії
19:42
Естонська розвідка: Ймовірність розвалу української оборони зменшується
19:35
Столтенберг: Російські шпигуни в країнах НАТО не завадять підтримці України
19:24
Підприємці Харківщини зможуть отримати вдвічі більший грант від держави на розвиток
19:20
відео, ОновленоЕвакуація лікарень у Києві: Кличко показав відео вивезення пацієнтів
19:20
СБУ назвала білоруські погрози київським лікарням проявами ІПСО
19:04
"Саду Квілінського більше немає": що відомо про засновника господарства, який загинув на війні
Усі новини...