Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наречений Льовочкіної в суді хоче довести, що не підкуповував виборців

Понеділок, 3 грудня 2012, 10:29

Кандидат у народні депутати Віталій Чудновський подав судовий позов на кандидата у народні депутати Людмилу Дригало через публікацію у її віснику інформації про підкуп виборців Чудновським.

Про це "Українській правді" повідомили у "Комітеті по боротьбі з корупцією в органах державної влади, правоохоронних органах, прокуратурі та судах".

В Комітеті нагадали, що в інформаційному бюлетені "Новини від Людмили Дригало" зазначено, що працівники Соціального центру Чудновського під виглядом матеріальної допомоги громадянам давали по 100 грн. за умови надання копії паспорта та ідентифікаційного коду.

За їх словами, кожен "білоцерківець" знає, що це правда.

"20 листопада 2012 року у Білоцерківському міськрайонному суді відбулося попереднє слухання у справі. З невідомих причин сторона Позивача проігнорувала судове слухання", - йдеться в повідомленні.

В комітеті повідомили, що у судовому процесі третьою стороною залучені ВО "Свобода" і численні свідки.

"З юридичної точки зору немає перспектив на позитивне задоволення судового позову, оскільки в наявності доказової бази з боку Відповідачів є аудіо та відео підтвердження факту підкупу виборців у Білій Церкві, а також письмові заяви від людей", - повідомили в Комітеті.

Згідно з повідомленням, враховуючи непоодинокі випадки суддівського свавілля, корумпованості та заангажованості суддів і судів, "білоцерківська Феміда може в черговий раз здивувати громадян своїми несподіваними рішеннями".

4 грудня в Білій Церкві об 11:00 під стінами Білоцерківського міськрайонного суду відбудеться акція протесту.

Як відомо, раніше повідомлялося, що 19-20 жовтня у агітаційних наметах Чудновського виборцям видавали по 100 гривень.

Чудновський є нареченим сестри глави адміністрації президента Сергія Льовочкіна Юлії, яка балотувалася в депутати по округу в Феодосії від Партії регіонів і виграла вибори.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...