Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Група "1 грудня" розповість, як стати вільними у вільній країні

П'ятниця, 7 грудня 2012, 09:06

8 грудня група "Першого грудня" до річниці референдуму за незалежність представить "Українську хартію вільної людини" та розкаже про 10 засад свободи та успіху.

Про це повідомляє прес-служба групи.

В’ячеслав Брюховецький, Богдан Гаврилишин, Семен Глузман, Володимир Горбулін, кардинал Любомир Гузар, Іван Дзюба, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк, Вадим Скуратівський та Ігор Юхновський розкажуть про те, чи є відповідь на сьогоднішні виклики і яка вона.

Учасники групи "Першого грудня" запропонують 10 напрямів праці, де треба кожному докладати власних зусиль і діяти особисто задля "вільних людей у вільній країні".

"Ми закликаємо кожного до найскладнішої у нашому житті роботи: не чекати "золотого віку", не падати духом, не ховатися. Наша Хартія — це вибір "бути". Особистий і колективний", — йдеться у документі.

У презентації та обговоренні "Української хартії вільної людини" візьмуть участь письменниця Оксана Забужко, головний редактор газети "День" Лариса Івшина, президент Київської школи економіки Павло Шеремета, правник, фахівець із конституційного права Геннадій Друзенко, надзвичайний і повноважний посланник України Данило Лубківський, відомі політологи, соціологи, журналісти та громадські діячі.

Початок презентації об 11.00 в Українському домі, що на вул. Хрещатик, 2 (реєстрація з 10.00).

Пряму трансляцію можна буде подивитися на BeTV: http://betv.com.ua/news/pershe-grudnja_hartiya/.

Українська правда 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: