Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк упевнений у створенні єдиної партії

П'ятниця, 7 грудня 2012, 11:52

Один з лідерів об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк упевнений у створенні єдиної опозиційної партії.

Про це він сказав журналістам після засідання ради Об'єднаної опозиції, передають Українські новини.

"Єдиний кандидат, єдина фракція і єдина партія, і хто завгодно, хто буде йти проти цього курсу, не буде рухатися з нами до перемоги", - сказав він.

При цьому Яценюк не уточнив строків створення такої партії.

Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Микола Томенко вважає стратегічно правильною цю ідею, однак зазначає, що цей проект вимагає великих зусиль і великої кількості часу.

"Це стратегічно правильна ідея, і ми її підтримали. Зараз існують розбіжності із приводу механізмів створення. Наш підхід полягає в тому, що це не може бути тимчасовий проект перед виборами. Це має бути проект створення серйозної європейської партії, що пройде обговорення в партійних організаціях, в експертів, необхідно дізнатися думку Тимошенко з цього питання", - сказав він.

Зі слів Томенка, він не бачить перспектив створення такого проекту протягом найближчих 2-3 місяців, тому закликає підійти до нього відповідально.

Також він вважає, що лідером такої партії могла б стати колишній прем'єр-міністр, лідер партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

Як повідомлялося, Об'єднана опозиція вирішила висунути єдиним кандидатом у президенти на виборах в 2015 році Юлію Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування