Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У стрілка з одеського клубу було посвідчення Антикорупційного комітету

Неділя, 9 грудня 2012, 15:17

У жителя Полтави, який розстріляв людей у нічному клубі "Белліні" в Одесі, вилучили посвідчення співробітника Антикорупційного комітету України.

Про це "Сегодня" розповіло джерело в правоохоронних органах.

За його словами, зараз перевіряється приналежність затриманого до цього відомства.

Також в правоохоронних органах виданню підтвердили, що 24-річний загиблий є колишнім міліціонером.

Раніше газета писала, що загиблий раніше працював в одеському УБОЗі.

У той же час, джерела "Думської" в правоохоронних органах повідомили, що полтавчани, які влаштували стрілянину в закладі, приїхали до Одеси для того, щоб вибити великий борг із місцевого підприємця. Для цієї мети їм і знадобився автомат.

Чоловіки випивали у клубі. Один з них кинув стакан в відвідувачку "Белліні", після чого зав'язалася бійка, під час якої одному з бешкетників добряче дісталося. Полтавчани залишили заклад і повернулися через 20 хвилин зі зброєю. Стріляти вони почали ще на вулиці, потім зайшли до закладу і влаштували бійню.

"З порога почав стріляти по столику, за яким сиділи його кривдники. Тільки до того часу там були вже інші люди..." - розповідає очевидець події Оксана.

24-річний екс-міліціонер Данило, за словами свідків, пішов подивитися, що відбувається, і отримав кулю в голову. Інша жертва - 29-річна дівчина - теж до початкового конфлікту відношення не мала.

Один з трьох постраждалих перебуває в реанімації у важкому стані. Поранення інших, за словами медиків МКЛ № 1, загрози для життя не становлять.

Пізніше у прес-службі УМВС України в Одеській області УНІАН повідомили, що у слідчому управлінні Одеського облУВС відкрито кримінальне провадження щодо затриманих в неділю двох осіб, зауваживши, що "розслідування справи узяв під особистий контроль прокурор області Олександр Галкін".

Як повідомлялося, в результаті стрілянини в ніч на неділю в Одесі загинули двоє відвідувачів клубу - 24-річний хлопець і 29-річна дівчина. Ще троє були поранені.

Затримані виявилися жителями Полтави 1973 і 1977 р.н., вони були доставлені в Приморський райвідділ міліції, де їм було пред'явлено звинувачення про підозру у скоєнні злочину.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...