Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Інфініті" свободівця згоріло через несправну електропроводку - прокуратура

Четвер, 3 січня 2013, 14:13

Попередньою причиною займання автомобіля "Інфініті" керівника Білгород-Дністровської організації "Свободи" Ігоря Усова є несправність електропроводки легковика.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Одеської області.

Як зазначається, повідомлення про займання автомобіля, який належить місцевій мешканці та зберігався на охоронюваній території рибоконсервного заводу, надійшло до Білгород-Дністровського міського відділу міліції 2 січня, о пів на четверту ночі.

"На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група співробітників міліції та пожежники. За результатами огляду встановлено факт повного знищення вогнем автомобіля "Інфініті" та пошкодження ще двох припаркованих поруч транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прокуратури, цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато слідство. Кваліфікацію в кримінальному провадженні буде визначено за результатами призначеної судово-пожежно-технічної експертизи.

Як відомо, раніше Усов заявив, що розцінює займання автомобіля як "спробу залякування членів місцевої організації "Свободи", які демонструють свою принциповість у відстоюванні прав української нації в краї".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: