У Генпрокуратурі не виявили у діях Кузьміна злочину щодо Луценка

Середа, 9 січня 2013, 15:39

Генеральна прокуратура закрила кримінальне провадження за заявою екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про скоєння злочину працівниками прокуратури.

Про це повідомила прес-служба ГПУ.

" Розглянувши матеріали кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань винесено постанову про закриття кримінального провадження у зв'язку з відсутністю в діях працівників прокуратури та суддів складу кримінальних правопорушень..", - йдеться в повідомленні.

У відомстві нагадали, що до ГПУ 27 грудня 2012 року надійшла заява Луценка про вчинення, на його думку, працівниками ГПУ, суддями Печерського райсуду та Апеляційного суду Києва щодо нього кримінальних правопорушень.

"...зокрема, службового підроблення, завідомо незаконного затримання, тримання під вартою, порушення права на захист, винесення суддею завідомо неправосудного вироку", - повідомили в прес-службі.

Там також повідомили, що заява Луценка 28 грудня була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, про що його особисто повідомлено поштою.

Як відомо, Луценко раніше заявив, що ініціює кримінальні справи проти Кузьміна та інших представників прокуратури, як тільки отримає квитанцію про виплату йому 15 тисяч євро.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування