Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Євгена Щербаня міг убити через гроші однофамілець - Власенко

П'ятниця, 1 березня 2013, 09:43

Через 2 дні після вбивства Євгена Щербаня з рахунку фірми його дружини було списано більше 2 мільйонів доларів на користь фірми "регіонала" Артема Щербаня.

Про це заявив захисник Юлії Тимошенко, депутат Сергій Власенко під час прес-конференції у п’ятницю.

"У 1996 році між Володимиром Щербанем та Євгеном Щербанем стався конфлікт… Оскільки Євген Щербань став робити політичну ставку на Євгена Марчука", - сказав Власенко.

"Через 2 дні після вбивства з рахунку компанії загиблої дружини Щербаня було списано 2 мільйони 112 тисяч 56 доларів на компанію сина Володимира Щербаня. Ці гроші були вкрадені у загиблої родини Євгена Щербаня", - заявив він.

На думку Власенка, через те, що захист Тимошенко зміг отримати цю інформацію, "була дана команда форсувати мій (захисника) арешт".

У свою чергу, його соратник Олександр Турчинов заявив, що фірма, на яку були перераховані кошти, знаходилася за тією ж адресою, де проживала родина Щербаня.

"Це (гроші) може бути одним із мотивів убивства Євгена Щербаня", - заявив він.

Крім того, Власенко заявив, що "справа Щербаня розвалилася".

"А на понеділок запланований допит Володимира Щербаня", - зазначив захисник Тимошенко.

Як відомо, Юлію Тимошенко підозрюють у причетності до замовного вбивства Євгена Щербаня та його дружини у 1996 році.

У "Батьківщині" стверджують, що голова Верховної Ради Володимир Рибак подав до Вищого адміністративного суду подання щодо позбавлення Власенка депутатського мандату на підставі того, що він нібито суміщав депутатську діяльність з адвокатською. 

Власенко стверджує, що його хочуть арештувати. Він відмовився від адвокатської діяльності і наголошує, що для Тимошенко є захисником, а не адвокатом

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...