Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров: українці не повинні голосувати за борців з пам'ятниками

Четвер, 7 березня 2013, 19:20

Прем'єр Микола Азаров вважає, що поки українці будуть підтримувати політичні сили, які борються з пам'ятників, очікувати поліпшення життя в Україні не варто.

Про це він сказав, спілкуючись з читачами своєю Facebook-сторінки.

"Воювати треба не з пам'ятниками, а з нашою технологічною відсталістю. Треба не шукати конфлікти в суспільстві, а сприяти консолідації суспільства. Тому всі ті, хто цим займаються, - це деструктивні сили", - заявив Азаров.

"Пора б нарешті усвідомити це, особливо тим, хто підтримує своїм голосуванням на виборах такі політичні сили. Виборцям варто запитати своїх депутатів, що корисного вони зробили за той час, коли вони прийшли в парламент", - зазначив глава уряду.

"Мене дуже турбує, що парламент 4 місяці не працює. В такій складній обстановці, в якій ми знаходимося, нам необхідний працюючий парламент, а не незліченні деструктивні заклики блокувати його роботу", - сказав Азаров.

"Але поки наші люди не усвідомлюють це і будуть продовжувати підтримувати ці політичні сили, то я повинен заявити прямо - очікувати покращення життя досить важко, оскільки багато в чому і багато рішень залежать від рішень парламенту", - додав він.

У той же час Львівська обласна організація ВО "Свобода" організовує нічні чергування біля пам'ятників національним героям у зв'язку з недавніми актами вандалізму.

"Низка актів вандалізму, зафіксованих протягом двох минулих днів, свідчать про сплановану акцію. Вандали хотіли не лише пошкодити пам'ятники, але і принизити українців. Можливо, вандали не зупиняться на цьому, тому наша організація вирішила організувати нічні чергування в найважливіших місцях, пов'язаних з національною пам'яттю", - заявила народний депутат "Свободи" Ірина Сех.

Чергування почнеться в четвер увечері. Воно триватиме з 23.00 до 7.00. Охорону забезпечать силами членів "Свободи" та симпатиків партії.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування