Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На "виїзному засіданні" ухвалили дуже негативні закони - Тягнибок

Вівторок, 16 квітня 2013, 11:08

На "виїзному засіданні" Верховної Ради 4 квітня провладна більшість ухвалила декілька негативних для держави законопроектів.

Про це заявив лідер фракції "Свобода" Олег Тягибок, виступаючи 16 квітня з трибуни у парламенті.

"4 квітня були ухвалені декілька надзвичайно негативних для української держави, соціального розвитку і економічного розвитку країни законів", - заявив він.

"Зокрема, №2177 – це закон про внесення змін до бюджетного кодексу щодо визначення деяких доходів бюджету. Цей закон, псевдоухвалений в цілому, повністю руйнує місцеве самоврядування. Він узаконює корупційну схему взяття бюджетних зобов’язань без планових призначень, та у місцевих бюджетів відбирають ще одне джерело надходжень – реєстраційний збір за проведення державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", - сказав Тягнибок.

"Закон №2476, який був ухвалений, – це проект закону про внесення змін до статті 6-ї закону про державний бюджет на 2013 рік щодо державних гарантій. Він фактично узаконює скочування України в боргову яму. Йдеться про величезні позики, які беруться на рахунок держави", - додав він.

"І, нарешті, закон №1154 про особливості діяльності санаційного банку, суть якого – в створенні санаційного банку, основною задачею якого буде купівля проблемних активів комерційних банків. Тобто держава тепер буде відповідати за ті кредити, які потрібно буде сплачувати людям, а не приватні комерційні банки. Це є чисто лобістський закон", - стверджує лідер "Свободи".

Він сказав, що свист "свободівців" у Раді – то "ніщо порівняно з тим, скільки свиснули Партія і регіонів і комуністи в українського народу під час цього щурячого засідання 4 квітня".

Лідер "Свободи" наголосив на потребі, щоб парламент працював законно.

"І ми, опозиція, будемо домагатися цього", - пообіцяв Тягнибок

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: