Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович збираєтья прищеплювати молоді патріотизм

Середа, 3 квітня 2013, 15:44

Президент Віктор Янукович наголошує на необхідності посилити патріотичне виховання молодого покоління.

Про це він сказав на засіданні організаційного комітету з підготовки та відзначення 70-річчя визволення України від фашистських загарбників і 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

"Безумовно, до роботи по встановленню імен загиблих і зниклих без вісті необхідно залучати учнівську та студентську молодь", - вважає він.

"Це важливо в контексті посилення патріотичного виховання молодого покоління, яке, на мою думку, вимагає постійної уваги", - зазначив Янукович.

Президент підкреслив, що працівникам сфери освіти і музеїв необхідно докласти максимум зусиль для того, щоб донести дітям та молоді "правду про героїзм українського народу".

Крім того, Янукович вважає за необхідне, щоб молодь брала більш активну участь в заходах щодо підготовки до святкування річниці.

"Українська молодь повинна стати активним учасником заходів з підготовки до святкування історичних подій, пов'язаних з Перемогою у Великій Вітчизняній війні, і тільки так ми зможемо передати кращі традиції наступним поколінням", - підкреслив Янукович.

Крім того, він зазначив, що важливо донести міжнародному співтовариству про роль України в перемозі у ВВВ та забезпечити участь і співробітництво в міжнаціональних заходах.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування