Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сабов не вважає себе збитим льотчиком і розраховує на мерство у Василькові

Вівторок, 7 травня 2013, 16:55

Депутат Васильківської міськради від "Удару" Сергій Сабов розраховує ще поборотися за крісло мера, незважаючи на відмову у реєстрації в якості кандидата на виборах.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу ТВі.

Як відомо, у Василькові відмовились реєструвати єдиного кандидата на посаду мера міста від опозиції Сергія Сабова.

"Що відбулося насправді? Насправді відбулося те, що люди, котрі раніше були членами партії "Удар" і котрих ми виключили з лав партії за несумісну з "ударівським" статутом роботу – їх позбавили членства в партії, – зараз, використовуючи брудну технологію, створили клон партії "Удар", - пояснив політик.

"Тобто є питання щодо печатки обласної організації, тому що, зі слів Олега Велікіна, який очолює обласну організацію, на жодному документі, крім подання на мене, ця печатка не ставилася", - зазначив Сабов.

Він також нагадав, що наполягатиме на скасуванні рішення про відмову у реєстрації, бо воно "порушує (його особисті) конституційні права".

"Ми намагаємося дійсно встигнути, тому що (у вівторок) буде звернення до Адміністративного суду, який упродовж певного часу – до п’яти днів – буде розглядати справу. Проте ми діємо в рамках чинного законодавства, ми маємо надію і всі підстави для того, щоб домогтися цього законного рішення", - заявив Сабов.

"Сьогодні єдиний кандидат, якого висунула опозиція, – це людина, яка дійсно має всі шанси перемогти у Василькові. Сьогодні протестний електорат – десь близько 70% за останніми виборами, тому зрозуміло, що іншого шляху у васильківської влади немає, ніж спробувати збити – як про мене там кажуть, що Сабов уже "збитий льотчик". Але поки що не дочекаються", - впевнений він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування