Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УНІАН та ТВі не згадали, що їхнє керівництво – в рейтингу ворогів преси

Четвер, 6 червня 2013, 21:57

Інформаційне агентство УНІАН не розмістило повідомлення про головних "ворогів преси" за версією Незалежної медіа-профспілки України та Інституту масової комунікації.

Про це "Українській правді" повідомила український представник міжнародної правозахисної організації "Репортери без кордонів" Оксана Романюк.

Окрім того, на сайті телеканалу ТВі, розмістили новину, в якій не згадали про засновника цього ЗМІ, народного депутата Миколу Княжицького, який також увійшов до рейтингу.

Ось так виглядає новина про рейтинг на сайті ТВі
Ось так виглядає новина про рейтинг на сайті ТВі

"Власники і люди причетні до керівництва цих медіаструктур потрапили до рейтингу ворогів преси. І я вважаю, що (замовчування інформації про це) є ознакою прямої цензури даних людей. Пан Ткаченко і пан Княжицький по праву посіли місця в рейтингу ворогів преси, оскільки події сьогоднішнього дня це підтвердили", - заявила Романюк.

Як відомо, результати антирейтингу "Вороги преси в Україні 2012" організатори дослідження оголосили 6 червня, у День журналіста. У ньому, зокрема, - народний депутат від опозиції Микола Княжицький та генеральний директор холдингу "1+1 медіа", до якого належить УНІАН, Олександр Ткаченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...