Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" блокують роботу комісії щодо побиття журналістів - депутат

Середа, 3 липня 2013, 16:05

Голова тимчасової слідчої комісії парламенту з розслідування побиття журналістів 18 травня Віталій Ярема заявляє, що представники Партії регіонів у комісії блокують її роботу.

Про це він сказав він журналістам у середу, коментуючи заяву Олени Бондаренко, яка хоче змін керівництва комісії, пише "Інтерфакс-Україна".

"Представники Партії регіонів ведуть себе зухвало, зривають засідання комісії. Практично блокують можливість задавати питання і реально впливати на ситуацію, з'ясовувати об'єктивну істину у цій справі", - підкреслив Ярема.

Він також повідомив, що депутати-члени комісії на своєму засіданні у вівторок прийняли рішення про те, що всі свої офіційні звернення до правоохоронних та інших державних органів будуть оформляти не як звернення, а як депутатські запити.

"На сьогоднішній день представників Партії регіонів обурює той факт, що ми хочемо встановити істину, тому що їх влаштовує, якщо комісія буде діяти мляво. Але наша мета - розслідувати всі факти і встановити істину", - сказав Ярема.

Як відомо, раніше Бондаренко представила позицію чотирьох членів комісії, в якій акцентувала увагу на зловживанні службовим становищем з боку Яреми.

"У чому ж полягає протиправність дій Яреми на посаді голови ТСК? Перш за все, в тому документі, який він називає попереднім звітом про нібито діяльності комісії", - сказала вона.

За підозрою у нападі на журналістів  18 травня в центрі Києва був затриманий Вадим Титушко. Він був у складі групи з близько 50 осіб, які влаштували бійку зі свободівцями на Великій Житомирський.

Співробітники міліції "проявили нерішучість" під час інциденту з побиттям журналістів Ольги Сніцарчук та Влада Соделя.

Шевченківський райсуд Києва випустив Титушка під заставу 22940 гривень. Міліція ж покарала дисциплінарним стягненням 15 міліціонерів за бездіяльність.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...