Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Янукович нарешті зрозумів, що з дорогами треба щось робити

П'ятниця, 5 липня 2013, 15:07

Президент Віктор Янукович обурився станом автомобільних доріг і наказав реформувати дорожню сферу України.

Про це повідомила прес-служба глави держави.

"Віктор Янукович вважає неприпустимим стан справ, що склався у сфері дорожнього будівництва, зокрема стосовно якості автомобільних доріг загального користування та вулиць і доріг комунальної власності", - йдеться у заяві.

На думку глави держави, "настав час запровадити нові підходи у цій сфері та провести її кардинальне реформування".

Задля підвищення ефективності функціонування дорожнього господарства, забезпечення вирішення невідкладних питань, пов'язаних із ремонтом доріг, президент дав доручення Кабміну та місцевим органам виконавчої влади.

Відповідно до документу, уряд до 2013 року повинен передати дороги загального користування місцевого значення разом із відповідними фінансовими ресурсами місцевим органам виконавчої влади.

Також Янукович наказав надати пропозиції для створення у 2014 році Державного дорожнього фонду та забезпечення його фінансування.

Крім того, Кабмін повинен вирішити питання виробництва в Україні бітумів високої якості для робіт із будівництва та ремонту автомагістралей.

Як відомо, 20 лютого близько 10:30 на вулиці Грушевського пройшла акція автомобілістів проти "Укравтодору" через погану якість доріг.

Навпроти будівлі Кабміну зібралося близько 30 автомобілів, внаслідок чого утворився довгий затор. Водії замінювали колеса й копалися в багажниках.

Водночас, прем'єр Микола Азаров заявив, що ненавидіти "Укравтодор" - це не конструктивно.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування