Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров: проблеми доріг не вирішує любов або ненависть до "Укравтодору"

П'ятниця, 15 лютого 2013, 18:17

Прем'єр Микола Азаров заявив, що ненавидіти "Укравтодор" не конструктивно.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, коментуючи створення в цій мережі групи "Я ненавиджу Укравтодор".

"Цікаво, яка мета цього руху? Звичайно, можна по-різному ставитися до роботи "Укравтодору", особливо зараз, коли наші дороги дійсно знаходяться в дуже поганому стані, але ненависть - це не утворююче почуття", - зазначив прем'єр.

"Ненависть завжди руйнує, і тому я порадив цим активним товаришам дійсно повідомляти про ті місця на дорогах, надсилати знімки, і вони, безумовно, будуть використані в поточній роботі дорожників, а ми про це подбаємо", - пообіцяв Азаров.

"Але якщо говорити серйозно, а я про це говорив минулої п'ятниці, проблеми наших доріг не вирішуються ні любов'ю, ні ненавистю, а вирішуються великою системною роботою", - додав він.

При цьому прем'єр уточнив, що "ніхто ніколи і ніде не говорив, що до Євро зроблені всі дороги".

"Нагадаю нашу невеселу статистику: в Україні всього 170 тисяч км доріг, з них 70 тисяч магістральних, а до Євро ми встигли зробити всього близько 5 тисяч км. Тож, зрозуміло, ніхто і ніколи не міг говорити, що ми до Євро підготували всі дороги", - заявив Азаров.

"Що ж стосується ваших посилань на те, що хтось щось вкрав, то це найпростіше, що роблять наші опоненти. Дозволю тільки запитати, чому, коли вони були при владі, вони не зробили 1/10 від того, що зроблено за останні три роки? Так запитайте, куди пішли тоді гроші, які призначалися для ремонту доріг?", - підсумував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування