Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фірташ обіцяє по мільйону сім'ям загиблих, а також вивчити їхніх дітей

Середа, 7 серпня 2013, 15:54

Концерн "Стирол" виплатить по 1 мільйону гривень сім'ям загиблих через викид аміаку на підприємстві в Горлівці.

Про це повідомив засновник і глава наглядової ради Group DF Дмитро Фірташ в середу на зустрічі з трудовим колективом "Стиролу", повідомляє прес-служба групи компаній Group DF.

"ПАТ "Концерн Стирол", що входить до холдингу Оstchem виділить 5 мільйонів гривень в якості допомоги сім'ям п'яти співробітників підприємства, трагічно загиблих в результаті викиду аміаку 6 серпня", - сказано в повідомленні.

Крім цього, "Стирол" у повному обсязі оплатить лікування і реабілітацію всіх постраждалих співробітників, а також надасть їм матеріальну допомогу.

Компенсація буде перерахована протягом одного тижня. Підприємство також візьме на себе виплату всіх пов'язаних з цією компенсацією податків.

Розмір цієї допомоги буде визначати спеціально створена на підприємстві комісія, яка враховуватиме як медичні показання, так і соціальне становище співробітників.

Підприємство також виділить кошти на оплату навчання дітей постраждалих працівників у професійних та вищих навчальних закладах.

Згідно з повідомленням, всі виплати постраждалим та їх сім'ям підприємство зробить на додаток до компенсації, передбаченої законодавством.

Як відомо, 6 серпня під час ремонтних робіт на заводі концерну "Стирол" в Горлівці стався викид аміаку. 5 людей загинули і 22 постраждали

Слідство розглядає три версії причини аварії на хімічному підприємстві: неправильна експлуатація обладнання, порушення правил безпеки або людська недбалість.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування