Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат Мельника: "Може, він непритомний десь лежить"

П'ятниця, 9 серпня 2013, 19:13

Адвокат Петра Мельника Роман Місюна припускає, що його підзахисний перебуває в лікарні в непритомному стані.

"Так він (Мельник) нікуди не втікав", - сказав адвокат "Українським новинам".

"Коли я з ним учора ввечері розмовляв, він був у дуже поганому стані... Ще невідомо, де він, цілком можливо, що його треба шукати у лікарнях, чим я зараз і займуся, тому що він сильно хворий. Може, він у непритомному стані десь у лісопосадці лежить", - заявив Місюна.

Адвокат вважає абсолютною маячнею версії про те, що міліція могла допомогти Мельнику втекти з-під домашнього арешту, а також що Мельник міг сам зняти електронний браслет спостереження, тому що він був неякісний.

А у коментарі УНІАН, коментуючи клопотання про запобіжного заходу для екс-ректора Національного університету податкової служби, Місюна заявив: "Хтось зводить з Петром Мельником свої рахунки. Я не виключаю, що його доводять до самогубства".

"Чи втік він, чи ні, я вам не скажу. Просто на столі лежав браслет", - наголосив Місюна.

Він запевнив, що не знає, де його підзахисний.

Адвокат упевнений, що до поганого фізичного стану здоров'я Мельника призвела постійна психологічна атака з боку правоохоронців і ЗМІ.

"Вчора ввечері приїхав слідчий і пред’явив мені як адвокату та Мельнику клопотання щодо зміни запобіжного заходу на утримання під вартою. Слідчий мотивував це тим, що Мельник начебто порушує режим, оскільки у Телевізійній службі новин (ТСН) був показаний сюжет, де розповіли, що начебто Мельник перебуває не в тому будинку, в якому має бути за рішенням суду", - сказав Місюна.

"Але ще вчора слідчий пересвідчився, що Мельник нічого не порушує і знаходиться там, де має перебувати за рішенням суду", - додав він.

Як відомо, екс-депутат від Партії регіонів Мельник, який донедавна керував Національним університетом податкової служби (Ірпінь, Київська область), звинувачується в хабарництві.

Суд постановив узяти його під домашній арешт на час слідства, однак у п’ятницю стало відомо, що Мельник втік.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування