Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат Дрижака звалює врадієвське зґвалтування на коханця Крашкової

Вівторок, 3 вересня 2013, 11:20

Матеріали у "Врадієвській справі" Миколаївська обласна прокуратура в понеділок передала в місцевий райсуд.

Заступник прокурора Дмитро Єфименко сказав, що зібрано достатньо доказів провини підозрюваних у нападі й зґвалтуванні Ірині Крашкової, пишуть "Вести".

Однак слухання у справі можуть початися не раніше середини вересня. Адже адвокат одного з обвинувачуваних міліціонерів Євгена Дрижака Володимир Клименко вже звернувся до Вищого спецсуду, щоб процес перенесли в іншу область.

Клименко стверджує, що отримано шість висновків експертиз, які доводять, що на місці, названому постраждалою Іриною Крашковою, в автомобілі таксиста Рябіненко й на її одязі й тілі відсутні сліди біоматеріалу підозрюваних.

"Ще одна експертиза довела, що жодного зґвалтування не було", - каже Клименко.

"Так, її побили, але де докази, що це Поліщук, Дрижак чи Рябіненко? Більше того, аналіз трафіків телефонних розмов мовить про те, що підозрюваний Поліщук не був на місці злочину, а був до 2 годин ночі на дискотеці й зідзвонювався звідти зі своїми друзями", - зазначає він.

Клименко також стверджує, що дослідження трафіку розмов Крашкової свідчить про те, що вона не була в тих місцях, де її били й куди вона потім доповзла.

"Вона сиділа на лавці, балакала зі своїм коханцем по телефону. До речі, він раніше сидів у в'язниці за обвинуваченням "у заподіянні тяжких тілесних" – порізав людину. Є версія, що саме він побив Крашкову, а вона, щоб отримати гроші від ненависних їй міліціонерів, вирішила звинуватити їх", - заявляє Клименко.

Представник Крашкової Євген Стельмах запевняє, що обвинувачення Клименка – тактика захисту.

"Навіть якщо біозразків не було знайдено, це не означає, що зґвалтування не було. Адже ґвалтівники могли скористатися засобами контрацепції й сховати всі сліди", - сказав він.

Як кажуть джерела газети в Пенітенціарній службі, адвокат Дрижака постійно пише прохання, щоб його підзахисного перевели зі звичайного у міліцейський корпус СІЗО.

"Він зараз у двушці з іще одним колишнім міліціонером, але в цьому ж корпусі утримується ватажок бандитів Василь Мар’янчук на прізвисько Вася-Бухгалтер", - каже Клименко.

"Це кричущі порушення, адже відомо, що Мар’янчук замовляв розправи над правоохоронцями, зокрема, організував замах на слідчого-важняка Генпрокуратури Галину Климович. Я наполягав, щоб його перевели в інший корпус, але до мене не дослухалися", - заявляє він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування