Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Свобода заблокувала Львівську облраду і вимагає представника Chevron

Четвер, 3 жовтня 2013, 15:16

Фракція "Свободи" у Львівській облраді заблокувала трибуну через звинувачення, що партія вимагала хабара у корпорації Chevron за дозвіл на розробку сланцевого газу.

Про це повідомляє місцеве видання "Варіанти".

Після того, як "Свободу" звинуватили у вимагання від Chevron 450 мільйонів доларів, депутати фракції оточили трибуну і заблокували роботу.

За словами депутата-свободівця Йосипа Ситника, "Свобода" блокуватиме трибуну, поки не буде офіційної позиції американської компанії стосовно цього питання.

Після цього голова облради Петро Колодій оголошував уже чотири перерви, проводив нараду голів фракцій, але робота досі не розпочалась.

Відразу після перерви має виступити міністр палива та енергетики Едуард Ставицький, який приїхав для того, аби підписати угоду з Chevron.

Як відомо, львівська газета "Експрес" у своїй публікації звинуватила ВО "Свобода" у тому, що вона блокує надання дозволу на видобуток сланцевого газу на Олеській площі, бо вимагає від Chevron 450 мільйонів доларів за цей дозвіл.

Івано-Франківська облрада з другої спроби надала свій дозвіл Chevron на розробку частки Олеської площі, яка розташована на території області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...