Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров сподівається, що Лукашенко зможе донести позицію України до Путіна

Понеділок, 7 жовтня 2013, 11:20

Україна вдячна керівництву Білорусі за виважену, спокійну оцінку наших планів про підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров в ефірі телеканалу "Білорусь 1".

"Ми дуже вдячні керівництву Білорусі за виважену, спокійну оцінку наших планів про підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Такі зважені оцінки, які в даний час переважають у позиції білоруського керівництва, говорять про те, що Білорусь конструктивно дивиться на цей процес і робить абсолютно правильні висновки", - цитує Азарова УНІАН.

Він зазначив, що Україна розраховує на те, що і надалі з Білоруссю будуть розроблятися спільні проекти.

З Білоруссю нас пов'язує багато чого - довгий час ми проживали під одним дахом. Це все приводить нас до того, що ми повинні максимально бути відкритими з нашими партнерами, максимально доносити свої позиції", - заявив прем'єр.

"І ми сподіваємося на те, що керівництво Білорусі також зможе нашу позицію донести до наших партнерів, у тому числі і російських", - сказав Азаров.

Він розповів, що під час візиту до Мінська (7 жовтня) привезе з собою велику групу бізнесменів, ключових керівників уряду, які відповідають за питання економічного співробітництва.

Прем'єр України також особливо підкреслив, що ті, хто намагається ставити політиці України якісь полярні оцінки, - помиляються.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...