Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд вирішив, що звільнений мер Конотопа відсудив посаду незаконно

П'ятниця, 8 листопада 2013, 13:55

Харківський апеляційний адмінсуд відмінив рішення Конотопського міськрайонного суду щодо поновлення Василя Дзеда на посаді Конотопського міського голови.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Конотопської міськради Тарас Омельченко.

"Тобто місто Конотоп знову буде жити без міського голови. Цьогорічна практика життєдіяльності міста наглядно демонструє, що незважаючи на те, хто буде виконувати обов’язки міського голови – це для Конотопу, після експериментів "попередника", однозначно плюс", - зазначив Омельченко.

"Для всіх мешканців міста вже зрозуміло – треба чекати на вибори 2015 р. Не буде системних змін у державі – не буде нового голови міста, який зможе запропонувати формулу початку реформ", - зазначив він.

Як відомо, 12 березня Дзеда виключили з Партії регіонів. Формулювання причини – дискредитація звання члена ПР, завдання шкоди репутації, порушення статуту Партії регіонів. Наприкінці березня депутати міськради висловили недовіру меру.

17 червня сам Дзед повідомив на засіданні міськради про рішення Конотопського міськрайсуду Сумської області, що той поновив його на посаді мера міста.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування