Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко: Тимошенко дуже ослаблена, але продовжує голодувати

Четвер, 5 грудня 2013, 12:12

Екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, яка продовжує голодування у ЦКЛ "Укрзалізниці" в Харкові, сильно ослаблена, однак психологічно готова продовжувати акцію протесту на підтримку Євромайдану.

Про це в четвер у коментарі УНІАН сказав захисник Тимошенко Сергій Власенко, який учора, 4 грудня, у харківській лікарні провів зустріч зі своєю підзахисною.

"Вона дуже сильно схудла. Ви розумієте, що це десятий день голодування, це жорстке голодування – тільки вода. Вона дуже сильно ослаблена", - каже адвокат.

"Незважаючи на те, що більшу частину часу вона намагалася сидіти, але ж я бачу, що вона ослаблена. Я її вчора не перевантажував вже у звичайному нашому режимі до 20.00, я поїхав на дві годині раніше", - зазначив Власенко.

Відповідаючи на запитання, як довго Тимошенко готова продовжувати голодування, захисник сказав: "Вона, незважаючи на те, що дуже ослаблена фізично, психологічно у відмінній формі".

Власенко зазначив, що він усвідомлює небезпеку тривалого голодування, однак підкреслив, що Тимошенко, з огляду на перебування у в’язниці, дуже обмежена у формах протесту, які вона може використовувати.

"Звичайно, я людина, я розумію, що її здоров’ю та життю загрожує небезпека. Звичайно ж, я намагаюся з нею про це говорити. Але з іншого боку вона як політик не має інших засобів виразити свій протест за абсолютно стратегічним рішенням для країни", - зауважив він.

Тимошенко також заявила, що єдина можлива мова переговорів, яку розуміє Віктор Янукович, - це мова санкцій.

"Точкові санкції проти Януковича і його родини – це єдина мова, яку він розуміє", - процитував Тимошенко Власенко.

Як відомо, 25 листопада Тимошенко оголосила безстрокове голодування на знак солідарності із вимогами Євромайдану.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...