Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бригинець закликає призначити вибори президента на березень

Неділя, 5 січня 2014, 14:56

Депутат "Батьківщини" Олександр Бригинець пропонує лідерам опозиції підписати подання постанови Верховної Ради про проведення виборів президента в березні 2014 року.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

 

"Вибори президента, згідно з Конституцією, мають відбутися 30 березня 2014 року", - стверджує Бригинець.

"Вимагаю від ВРУ термінового прийняття підготовленої мною постанови про проведення виборів президента, як і передбачає Конституція, 30 березня 2014 року", - заявив політик.

"Конституція в пункті 4 статті 103 прямо вказує, що чергові вибори президента проводяться в останню неділю березня п'ятого року повноважень президента. Інавгурація діючого президента Януковича відбулась 25 лютого 2010 року, відповідно п'ятий рік повноважень Януковича починається з 26 лютого 2014 року", - зазначив депутат.

"Остання неділя березня в 2014 році, який, відповідно, є п’ятим роком повноважень Януковича, припадає на 30 березня 2014 року", - сказав Бригинець.

"Дотримуючись Конституції України, Верховна Рада зобов’язана призначити чергові вибори президента на 30 березня 2014 року. Саме тому я звернувся до Ради Народного об’єднання "Майдан" та до лідерів опозиції Яценюка, Кличка та Тягнибока з пропозицією разом зі мною підписати подання відповідної постанови ВРУ", - зазначив депутат.

Він також запропонував визнати проведення виборів згідно з Конституцією 30 березня 2014 року головною поточною метою Майдану.

Українська правда  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування