На зльоті "регіоналів" Кернес кричав журналістам "Ганьба!"

Субота, 1 лютого 2014, 22:01

Під час екстреного всеукраїнського зльоту керівників первинних організацій Партії регіонів, що відбувся у Харкові, міський голова Генадій Кернес вигукував журналістам "Ганьба".

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Ганьба їм, журналістам! Вони лише й можуть робити такі святкові сюжети, скільки сьогодні Майдан завоював будівель, скільки Майдан сьогодні розібрав мостових і скільки спалив будівель", – заявив Кернес учасникам всеукраїнського зльоту керівників первинних організацій Партії регіонів.

У свою чергу голова ОДА Михайло Добкін поскаржився на інформаційну блокаду і спотворення інформації журналістами.

"Я думаю, сьогодні в цій залі сидять журналісти, які писатимуть про заорганізованість зльоту", – заявив Добкін.

"Зберуться 150-200 чоловік біля пам’ятника Шевченку і це всі показують, як бажання харків’ян підтримати Євромайдан. Збереться 50-100 тисяч людей на найбільшій площі Європи, то показують, що зігнали бюджетників, мовляв, люди стоять там через примус", – зазначив Добкін.

На його думку, ЗМІ викривлено висвітлюють події, пов’язані з протистоянням на Грушевського, діями силовиків, а також не представлена думка громади сходу та півдня України щодо незгоди з бунтівними настроями.

Перед початком зльоту регіоналів, організатори демонстрували ролики про злочини проти "Беркута". Зокрема був продемонстрований сюжет про козака - учасника Євромайдану - Михайла Гаврилюка. 

"Синці, сліди від побиття йому ретельно пензликом намалювали фахові гримери", – заявив диктор, коментуючи відеоролик.

Як відомо, 1 лютого у Харкові відбувся екстренний Всеукраїнський зліт керівників первинних організацій Партії регіонів ухвалив рішення про створення Всеукраїнської громадської спілки "Український фронт". 

До складу Фронту увійдуть громадські об'єднання, громадські організації, представники політичних партій і громадяни України, які виявлять бажання приєднатися до нього. Символом суспільного союзу "Український фронт" обрано Георгіївську стрічку.

Як заявив Михайло Добкін, "Наш Фронт почне зачищати і очищати українську землю від тих, хто прийшов сюди з окупаційними планами".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування