Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Командувач Внутрішніх військ: Спецзасоби бійці не застосовували

Середа, 5 лютого 2014, 11:57

У Внутрішніх військах МВС стверджують, що службовці не застосовували зброю та спецзасоби під час протистоянь у центрі Києва.

Про це йдеться у відповіді командувача Внутрішніх військ МВС Станіслава Шуляка на депутатський запит, повідомляє позафракційний нардеп Юрій Дерев'янко.

"Новина дня: Зброя та спецзасоби під час протистоянь на Банковій не застосовувались - про це повідомив у відповідь на моє звернення командувач Внутрішніх військ МВС України пан Шуляк", - написав депутат у Facebook. 

"За його словами, ні на ‪‎Банковій, ні на Хрещатику, ні на ‪‎Майдані Незалежності, починаючи з кінця листопада 2013 року, – в тому числі у дні особливого протистояння 29, 30 листопада, 1 грудня, 11 грудня, – особовий склад ВВ МВС України брав участь в охороні громадського порядку тільки в установленій формі і не застосовували спецзасоби", - пише він.

"Спецзасобами відповідно до законодавства є: шоломи, бронежилети, щити, кийки, світло-шумові гранати, спецзасоби з препаратами сльозоточивої та дратівної дії", - нагадує Дерев’янко. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...