Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захарченко: Розмови про силовий розгін Майдану – вигадки опозиції

Субота, 8 лютого 2014, 12:22

Розмови про силовий розгін мітингарів на Майдані Незалежності входять у розряд інформаційних війн і застосовують цей спосіб застосовують, щоб якось мобілізувати протестуючих

Про це заявив в.о. глави МВС Віталій Захарченко.

"Я впевнений, що це лише вигадки деяких опозиційних політиків, спрямовані на підтримку протестних настроїв у суспільстві", - заявив Захарченко.

Також він зазначив, що рівень інформаційних технологій, які застосовуються в Україні, не можна порівняти ні з Єгиптом, ні з Лівією, ні з Сирією.

"У нашій державі сьогодні розробляються і застосовуються технології зовсім іншого рівня. Саме тому інформаційні війни будуть продовжуватись. Буде вкидатися чимало дезінформації для того, щоб дезорієнтувати суспільство про події, які відбуваються у державі", - додав в.о. глави МВС.

Разом з тим Захарченко висловив впевненість, що громада невдовзі сама дасть оцінку всім подіям і, врешті-решт прийде до висновку, що тільки міліція врятувала суспільство від повної анархії та розрухи.

"Єдиним стримуючим фактором виступила міліція. Таку оцінку дасть і суспільство, не сьогодні, але це обов'язково станеться", - заявив він.

Також Захарченко додав, до "сьогодні криміногенна ситуація в країні стабільна, контрольована, а рівень злочинності знижується майже за всіма видами злочинів".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...