Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков божиться, що для його кортежу не перекривають вулиці

Вівторок, 1 квітня 2014, 16:15

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заперечує твердження, що кортеж з його автомобілем рухався по Києву зі швидкістю 180 км на годину і для нього перекривали рух.

Як повідомляє УНІАН, про це він заявив в коментарі журналістам перед засіданням уряду.

Аваков зазначив, що він "хотів би побачити", де на вулицях Києва "можна проїхати 130 км на годину, не кажучи вже про 180-ти".

"Я їжджу традиційно, у своїй власній машині, яку привіз сюди з Харкова. Дійсно, в цій поїздці у нас були дві машини, і ми їхали двома машинами, зокрема з броньованим "Мерседесом", який нам дала Служба безпеки через певні обставини", - розповів він.

"Не було ні моїх вказівок на перекриття дороги, не було ні моїх побажань на перевищення швидкості. І більш того, не було перевищення швидкості. Це моє глибоке переконання", - підкреслив міністр.

Глава МВС натякнув, що таке повідомлення може з'явиться з певною метою.

"Коли хтось робить сюжет з використанням камери в 3-4 автомобілях і чекає для того, щоб зняти цей сюжет, це викликає у мене попередні відчуття, що цей сюжет готувався з цієї акцентуацією", - заявив він.

За словами Авакова, він не звик дискутувати чи сперечатися з пресою. "Коли атакуєш олігархів, готовий і не до такого", - сказав він.

Як відомо, у понеділок ЗМІ повідомили, що Турчинов їздить з кортежем з 5 машин, а для кортежу глави МВС Арсена Авакова перекривають дороги.

Пізніше прес-служба Турчинова заявила, що він не їздить в кортежі, і що його супроводжуває лише одна машина Управління держохорони.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні у вівторок висловив незадоволення діями високопосадовців. "Я сподіваюся, що це останній сюжет, який я побачив у ЗМІ про пересування з кортежем", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування