Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ярош обіцяє створити в Україні ядерну зброю

Середа, 2 квітня 2014, 11:30

Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош обіцяє знищити російську агентурну мережу і повернути Україні ядерний статус.

Про це йдеться в його передвиборчій програмі, передають Українські новини.

Програма розміщена на сайті Центральної виборчої комісії.

Одним з першочергових завдань Ярош вважає припинення російської агресії, яке можливе, крім відновлення ядерного статусу, шляхом збільшення витрат на армію.

У його програмі - знищення російської агентурної мережі на території України, ліквідації всіх проявів сепаратизму, налагодження співпраці з США і Великобританією, заборона трансляції антиукраїнських ЗМІ.

Лідер "Правого сектора" у зовнішній політиці він планує забезпечити вигідну співпрацю з Європейським Союзом і НАТО, безвізовий режим з ЄС, завершити демаркацію і делімітацію кордонів України, поглибити співпрацю з США, Китаєм, країнами південно-східної Азії і арабським світом.

Також лідер "Правого сектора" обіцяє надавати всебічну допомогу кримськотатарському народу, підтримку біженцям, захист прав українців на окупованій території, підготувати нову Конституцію, в якій, зокрема, передбачити механізм позбавлення громадянства.

Ярош має намір у разі обрання президентом оновити особовий склад силових органів.

Також він хоче забезпечити незалежність суддів, провести люстрацію і атестацію чиновників.

Ярош обіцяє зменшити витрати держапарату і зробити його роботу прозорою, збільшити покарання за корупцію з довічним позбавленням права займати державні посади, прийняти закон про лобіювання та офіційної оплати прискорених процедур.

В економічній сфері, зокрема, лідер "Правого сектора" обіцяє зменшити кількість податків до трьох: 10 % - з доходів фізичних осіб, 7 % - на прибуток і 5% - на інвестиційну діяльність; обмежити втручання влади в економічні процеси і диверсифікувати джерела енергопостачань.

Ярош також має намір провести реформи для децентралізації влади.

У гуманітарній сфері, зокрема, залучати релігійні конфесії в процес духовного виховання молоді і подолання наслідків російського колоніалізму і комуністичного режиму, в соціальній сфері - забезпечити екологічну безпеку.

Як повідомлялося, Ярош задекларував відсутність доходів в 2013 році.

1 квітня ЦВК зареєструвала лідера Яроша кандидатом у президенти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування