Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фірташ вважає, що Тимошенко вигідний неспокій у східних областях

Четвер, 1 травня 2014, 16:49

Бізнесмен Дмитро Фірташ вважає, що кандидату у президенти Юлії Тимошенко вигідні сутички у східних областях України.

Про це він сказав в інтерв'ю BBC.

"Вона (Тимошенко) розуміє, що вона не виграє президентські вибори, тому що якщо зараз подивитись рейтинги, то в неї шансів на перемогу немає[…]", - зазначив бізнесмен.

"У неї два завдання. Перше: якщо вона не перемагає на виборах, значить вибори не мають відбутись. Для того, щоб вибори не відбулись, їй треба вирішити одне головне завдання – треба придумати, щоб були заворушення, проблеми в країні для того, щоб можна було ввести надзвичайний стан", - заявив Фірташ.

"Коли запроваджується надзвичайний стан, вибори скасовуються, і таким чином вона знову купує час, країна перебуває в тому стані, в якому вона перебуває, знову немає легалізації влади, але при цьому у неї є повна можливість керувати, тому що фізично вона зараз і керує. Неважливо, як це відбувається, вона фізично керує, тому що це її партія, вона головна і вона керує процесами", - додав він.

Водночас у прес-службі Тимошенко заявили, що те, про що говорить Фірташ в інтерв’ю, - це очікувана атака від олігархів.

"Припущення, висловлені в цьому інтерв’ю олігархом, який був дуже близьким до режиму Януковича, а зараз відкрито підтримав Порошенка, є такими, що не відповідають дійсності", - йдеться у повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування