Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Маріуполі звільнили військових, яких терористи нагодували "сонним зіллям"

Неділя, 4 травня 2014, 13:35

У Маріуполі правоохоронці затримали трьох фігурантів, за фактами масових заворушень відкрито кримінальне провадження, жертв серед мирного населення не допустили.

Про це повідомила прес-служба МВС.

Диверсантам вдалося захопити у полон 5 військових, які чергували на блокпості у селищі Рибацьке завдяки тому, що у харчі їм підсипали речовину, що викликала сонливий стан.

Про це повідомив виконуючий обов'язки начальника кримінальної міліції області Олексій Паніотов..

За його словами, на блокпост приїхали кілька громадян, нібито, з метою надати посильну допомогу військовослужбовцям (привезли продукти харчування).

"За півгодини, близько 20 невідомих на трьох автомобілях під'їхали до військовослужбовців і, скориставшись безпорадним станом, взяли в їх полон, а також відібрали 4 автомата, гранатомет, кулемет і боєприпаси", - розповіли у міліції.

Полонених тримали у Маріупольській міськраді. Після тривалих переговорів з правоохоронцями, диверсанти перейшли до агресивних дій та пострілів.

Міліції вдалося затримати трьох громадян, які за попередньою інформацією, причетні до підпалів у місті вночі і звільнити своїх військових.  

Як відомо, вночі у Маріуполі розгромили офіс партії "Батьківщина" (раніше це був офіс партії "Фронт змін") та спалили будівлю ПриватБанку.

Українська правда

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування