Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одесу прибув батальйон особливого призначення МВС - Аваков

Понеділок, 5 травня 2014, 08:49

42 затриманих на заворушеннях в Одесі 2 травня вночі етапували в одну з центральних областей України.

При цьому в Одесу прибули сили батальйону особливого призначення МВС "Київ-1", повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.  

"Це один із підрозділів, створених нещодавно на базі громадських активістів. На чолі підрозділу вихідці з Одеси. Як і значна частина складу", - написав він у коментарях у своєму Facebook.

"Приймали рішення щодо відряджання хлопців в Одесу, враховуючи їхнє бажання допомогти Одесі в ці непрості дні", - уточнив Аваков.

 

2 травня в Одесі сталися зіткнення й підпал зосередження проросійських сил, у результаті чого померли понад 40 людей.

Як відомо, раніше СБУ заявила, що серед осіб, які влаштували провокації в Одесі, є щонайменше троє громадян Російської Федерації.

За фактами заворушень в Одесі 2 травня розпочато 10 кримінальних проваджень, в рамках їх розслідувань було затримано 172 особи.

Як повідомлялося, після проведення відповідних слідчих дій частина з них відпущена під особисте зобов’язання, 127 затримані як активні учасники масових безпорядків. З ними проводиться комплекс досудових слідчих заходів.

Голова Одеської ОДА Володимир Немировський заявляв, що в Одесі створюється батальйон територіальної оборони - особливий армійський підрозділ чисельністю понад 400 осіб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...