Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗМІ: Керченська переправа працює для військових, люди стоять по 12 годин

Понеділок, 2 червня 2014, 13:27

Керченська переправа займається майже тільки перевезенням до Криму військової техніки, люди чекають черги по 12 годин.

Про це повідомляють "Крим.Реалії" з посиланням на очевидців.

На переправі "Порт-Кавказ" в очікуванні порома утворилася черга з близько 500 автомобілів.

Люди обурені багатогодинними простоями, в той час як військова техніка позачергово проїжджає і вантажиться на пором "Микола Аксененко", призначений для пасажирських перевезень.

"Моя сім'я з малолітньою дитиною більше 10 годин змушена була чекати. Люди в черзі змучені. Розклад поромів незрозумілий, графіка ніякого немає", - розповів виданню житель Сімферополя Раміс, який повертався з Новоросійська.

Він розповів, що люди в чергах стоять по 10-12 годин, у той час як військову техніку перевозять на всіх доступних поромах позачергово.

За інформацією автономної некомерційної організації "Єдина транспортна дирекція" (ЄТД), поромну переправу "Крим-Кавказ" обслуговують судна "Микола Аксененко", "Керченський 2" і "Єйськ".

З 23 травня до них приєднався і великий грецький пором "Іонас", що вміщає більше 160 легкових автомобілів і більше 600 пасажирів на борту.

З 1 травня всі вантажні перевезення через Керченську протоку нібито були скасовані на користь пасажирського транспорту. Однак це не відповідає дійсності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...