Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін запевняє, що втікати від Порошенка не буде

Середа, 4 червня 2014, 21:47

Президент Росії Володимир Путін заявив, що під час візиту до Нормандії 6 червня, куди приїдуть глави низки держав, у тому числі й обраний президент України Петро Порошенко, не має наміру ні від кого бігати і буде з усіма спілкуватися.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу "TF1" та радіостанції "Europe 1".

У Франції 6 червня відбудуться святкові заходи з нагоди 70-річчя висадки союзників у Нормандії.

"Президент Олланд був настільки люб'язний, що запросив мене як представника Росії на ці урочисті заходи - трагічні, сумні та водночас урочисті. Я із задоволенням приймаю це запрошення і вдячний президенту за його жест. Але там є й інші гості, я не збираюся ні від кого бігати і буду, звичайно, з усіма спілкуватися", - сказав Путін, відповідаючи на запитання, чи буде він говорити з Порошенком.

Російський лідер назвав неточним цитування журналістом його слів про те, що нібито він працюватиме з Порошенком за умови, що той не буде під занадто сильним впливом США.

"Я так не говорив, що він не повинен бути під сильним впливом США. Він може перебувати під впливом кого завгодно. За нього люди проголосували, і це його вибір, як будувати свою політику. Якщо він хоче перебувати під сильним впливом будь-кого, нехай перебуває", - пояснив Путін.

Як відомо, Порошенко допускає можливість зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним у Франції.

РИА Новости

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: