Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В АТО кажуть, що терористи прикриваються немовлятами. МОЗ спростовує

П'ятниця, 6 червня 2014, 22:46

Терористи в Краматорську Донецької області розмістили свій штаб у будинку малюка, аби прикриватися немовлятами від силовиків.

Про це повідомляє керівник прес-центру Антитерористичної операції Владислав Селезньов у Facebook.

 

"Встановлено, що штаб бойовиків у місті Краматорськ нині розташований на першому поверсі будинку малютки , на другому поверсі цієї установи нині перебувають немовлята. Таким чином бойовики убезпечують себе від покарання, прикриваючись дітьми", - пише він.

Керівництво АТО "за будь яких умов не використовує зброю проти мирних мешканців, не веде вогонь по житловим кварталам, по дитячим садочкам, лікарням та школам", наголошує Селезньов.

Сили АТО попереджають мирних мешканців населених пунктів, де відбувається заходи АТО, про неприпустимість перебування на блок-постах та поруч із бойовиками.

"Це небезпечно", - наголошує Селезньов.

Пізніше в Міністерстві охорони здоров'я спростували інформацію про захоплення будівлі дитячого будинку.

"Краматорський обласний будинок дитини розташований на значній відстані від центру міста у жилому масиві. Він оточений житловими багатоповерхівками. На прилеглій до будинку дитини території не велися бойові дії, стрільба, сусідні житлові будинки не пошкоджені",  -йдеться у повідомленні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування