Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Терористи пограбували й спалили офіси в Торезі, викрали людину

П'ятниця, 6 червня 2014, 12:14

Бойовики терористичної організації вчинили озброєний наліт на місто Торез у Донецькій області, де розграбували низку офісних приміщень.

Як повідомляє torez.info, терористи стріляли в повітря, коли пересувалися по Торезу, й лякали місцевих мирних мешканців.

Також у ніч із 5 на 6 червня в Торезе невідомі спалили офіс газети "Горняк", повідомив співробітник редакції Роман Бедило у Facebook.

"Бандити спалили редакцію торезької міської газети "Горняк". Схоже, я залишаюся без роботи. Мало їм було погромів", - цитують його "Новости Донбасса".

"Люди дому, в якому розміщується редакція, дуже налякані, на межі істерики вже з речами готові були залишати свої квартири. Пожежні зреагували моментально, молодці. Не встигли вони загасити редакцію, як одразу виклик – горить офіс депутата Кропачова... Пожежник з гіркотою вимовив: "Це тільки початок", - написав Бедило.

Редакцію газети "Горняк" у Торезі підпалили
 
 

Офіс депутата обласної ради від Партії регіонів Віталія Кропачова, який неодноразово виступав із критикою діяльності терористичної організації "Донецька народна республіка", був розгромлений і підпалений.

Напередодні стало відомо, що в Торезі терористи викрали викладача Торезького факультету Харківського інституту економіки ринкових відносин і менеджменту, кандидата філософських наук Олега Галазюка за його проукраїнські погляди. Про це розповіли колеги Галазюка, повідомляв УНІАН.

За словами очевидців, 4 червня "невідомі люди під'їхали на двох машинах, четверо з них зайшли в інститут і вивели Олега Дмитровича під руки; люди були в камуфляжній формі, з російським говором і в них були якісь незрозумілі нашивки".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...